sobota 18. října 2008

No doprdele!

Se omlouvám za vulgární nadpis tohoto článku, ale nemůžu jinak. Když se dívám na výsledky voleb, tak se mi dělá zle! Opravdu nechápu, jak je možné, že se najde takové množství lidí, kteří slyší na trapnou kampaň ve stylu - Minule jsem nešla volit a pak nám všechno zdražili. A kde se ku**a pořád berou příznivci komunistů?

Zcela otevřeně přiznávám, že jsem z toho jednak zoufalá a jednak mě to sere!

5 komentářů:

Zdeněk řekl(a)...

Že se u nás najde dost kreténů, kterým asi chybí socialismus, to jsem si už všimnul. Ale že je to tak špatné jsem netušil. :-/

Anonymní řekl(a)...

Je to trochu prostoduché nadávat na výsledky voleb, na příznivce komunistů (ostatně udělej si průzkum, ve kterých stranách jsou lidé, co byli před Listopadem ve straně) a prostě na všechno, co není po tvém, nejsi tím zajímavá. A že je ti sympatický styl vládnutí současné vlády, tím se taky moc nechlub (pokud nejsi neutrální, to by byl teprva gól).
Trochu víc klidu. Ahoj, Patrik.

Mišáček řekl(a)...

Milý Patriku, jestli jsi s výsledkem voleb spokojený, tak to je mi tě upřímně líto...

Anonymní řekl(a)...

Spokojený, nespokojený... Mně se dělá zle z toho vševyskytujícího se jednobuněčného (jakože primitivního) nadávání na všechny a všechno. Tedy i z toho tvého. Politika a politické strany je jedno z vděčných témat, které se dá v klidu zkritizovat (a to naprosto oprávněně), ale nemusím to dělat jako dlaždič (omluva dlaždičům, mám je rád) a ještě z toho udělat samostatný příspěvek na blogu. Mimochodem, dle mého soudu lidé z velké části neslyšeli na trapnou kampaň oranžových či rudých, stejně jako neslyšeli na kampaň modrých ("zvýšili jsme důchody o 400Kč!!", či jak to bylo), ale prostě už je iritoval hulvátský a styl panování současné vlády s naprostým ignorováním rozdílných názorů. To že za vlády např. oranžových by to bylo podobné je dost pravděpodobné, no žijeme současností.. Současný nedokonalý systém se jmenuje zastupitelská demokracie. Zkusím vymyslet lepší, no s materiálem, který je k dispozici (rozuměj lidstvo) to bude běh na velmi dlouhou trať, s množstvým slepých uliček a několika propastmi.
Takže zatím slunce v duši;) Patrik

Mišáček řekl(a)...

A proč bych nemohla nadávat? Já jsem volit byla a strana která vyhrála mě vytáčí. A je to pro mě dost významné na to, abych tomu věnovala samostatný příspěvek. Vulgarismu jsem užila schválně, protože jsem chtěla zdůraznit svoje rozhořčení. Kdybych napsala "Jejda, to nám ty volby nepěkně skončily..." asi bych tím nevystihla svoji náladu a to bylo účelem.

A nevím proč mluvíš o nadávání na všechny a na všechno - já jsem nadávala na jednu konkrétní věc.